Otavan löylykauha

 

Koskaan puukässän tunnilla en loistanut mutta äikän kyllä. Olen nykyään isokokoinen mies, jonka itsetunto ei kuitenkaan ole jalkojen välissä olevassa

monitoimityökalussa vaan Jeesus määrittää identiteettini. Ei joku vatikaanipää kun osannut käyttää jotain sorvia tai nauraa heidän huumorilleen. Eilen saunassa näin sen onnettoman löylykauha jota koetin joskus yläasteella väsätä ja eräs mies jonka ääni oli kuin räkättirastaalla kiusasi minua juuri

epäkätevyydestäni. Menen siksi laivalla aina jussina, ettei tarvi kotikylän juhannuskokolla em. mieheen törmätä. Voisi tulla pientä sanaharkkaa.

Tai vähän muutakin. Mutta mennäänpä eteenpäin

Kirjeet mediaan ja päättäjille

Osastoilla suurlähettiläänä ollessani   Terminator – maailmanpelastusharhat ehkä johtuivat siitä, että aikanaan opetusharjottelut ja ihmissuhteet menivät päin helvettiä välttelin pakenin kaikkea vastuuta vedoten epäkätevyyteen tai hahmotushäiriöön tms juttuun joka vaikeutti elämääni ihmisten keskuudessa tosi paljon. Niinpä päätin ottaa mielikuvituksessa ihan hullunkurisia taakkoja harteilleni alkaen näyttelijästä ja katusoittajasta Mannerheimiin asti – Tai ainakin poppitähteen, joka tarkkaan tietää mitä haluaa niin musiikissa kuin ihmissuhteissa. Joskus unohtui vaan se, että Jeesuksella saattaa olla minulle parempia suunnitelmia. Kuten paistaa vohveleita. Jumala kyllä tietää tasan tarkkaan luonteeni, heikkouteni vahvuuteni ja henkilöhistoriani. Ne ala-asteiden pikku paskiaiset eivätkä niin kunniattomat,  saavat kyykyttää nyt opettajia ihan rauhassa siihen asti kun lakia muutetaan sellaiseksi, että luokanopettajatkin pystyvät tekemään hommiaan turvallisesti. Minulla kesti valmistua kandiksi 19 vuotta, joten ei se motivaatio sinne luokan eteen niin kovin korkea ollut. Mutta ei minusta hitsaajaksikaan olisi. He rakentaa laivoja, minä taas pakinoita ja sävellyksiä. Lisäksi jotain kansankynttilän luonnetta toki on minussakin kun vaan saadaan se kilttisami heivattua pois. Kilttisamin mukaan ei voi loukata ihmistä kun sille tulee niin paha mieli. Vaikka joku liftari olisi muuttanut luokseni, käyttäisi telkkuani tietokonettani ja jääkaappiani vuodesta toiseen ja pistänyt minut kustantamaan kaiken.Ei saa jättää toista heitteille.

ASUMISTUKEA ODOTELLESSA

 

Jäi vielä pari teoriaa joista olen kuullut kun tein työkseni sitä sun tätä:

Kommunistien vappujuhlassa tapasin entisen osastokaverini, joka on päässyt elämässä pitkälle kun hän skarppasi. Tehnyt dokumenttiohjelmia radio Robin Hoodiin ja minä olen vain kirjotellut 13 vuotta rakkausrunoja Fontanassa. Pari asiaa jäi kertomatta joita siellä kuulin kun lääkettä lisättiin ja minua raahattiin erkkariin raamatun lukemisesta ääneen osasto kutosen ruokalassa. Eli huhujen mukaan Illuminaatilla n. 60 henkilöllä välillisesti käytössään puolet maailman rahavaroista.. He  miettivät ihmispopulaation vähentämistä 90 miljoonaan. Järkkäävät kriisejä ja rakentavat samalla itselleen turvapaikkoja jonnekin huitsin nevadaan kuten Uuteen Seelantiin. Suomen päättäjät on EU:n talutushihnassa ja me maksamme muiden toilailut Kreikkaa myöden, koska ne vetoaa siihen että meidän pitää olla heille kiitollisia demokratian keksimisestä. Clintonit ja Obamat sekotttuneet pedofiiliriinkeihin. Jenkeissä katoaa päivittäin pieniä lapsia ja vain Herra tietää minne heitä kuljetetaan ja myydään. Putin uhoaa siksi, että hän on hyvin pieni mies, kuten se Ketonen vaiko Myllyrinne Napapiirin sankareissa. Vapaamuurareilla pahoja riittejä. He nousevat levellistä toiseen lapsiuhreilla ja muilla pikku kolttosilla. Kuitenkin jos joku koettaa erota heistä tyyppejä kiristetään. Trump päätyi presidentiksi vahingossa kun hänen tarkotus oli vain hakea huomiota, mutta ottikin presidentin tehtävät vastaan ”o’ ou” ilmeellä. Onneksi Trump on tullut juuri uskoon vaikka vielä untuvikko Herran tuntemisessa. Lisäksi maa ”saattaa” olla litteä, mutta tiedemiehet vetoavat siihen, että tavallisella kansalla ei ole syytä tehdä itse mitään empiirisiä tutkimuksia. Muinaiset Englannin kuninkaat ”saattavat” periytyä suomalaisista, jotka nukahtivat soutuveneeseen pitämään kinkeliä, eli kolmen päivän ryyppyputkea. Syynä samaan naiseen ihastuminen. He heräsivät vasta kanaalissa ja päättivät mieluummin nousta Englannin rannikolle kuin Ranskaan päästäkseen kauemmaksi hulluista gallialaisista.

Pääsiäissaarten kivipatsaat ovat mahdollistaneet langenneiden enkeleiden jälkeläiset jotka sekaantuivat ihmistyttäriin ja ne siipensä menettäneet korppikotkat opettivat ihmisille teknologiaa, jota käyttää pahaan. Kun Egyptissä rakennettiin pyramideja faaraoiden hautakammioiksi,

https://www.youtube.com/watch?v=I3Qwf6MGCYE

Pharao / I show You secrets

siellä ruoska viuhui ja työläisten elämä kului ohi eikä heillä ollut mitään muuta iltahuvia, kuin lausua jälkeläisilleen notskin ääressä vogonilaisia runoja sekä kertoa tarinoita Linnuradan liftareista. Mutta Obelix ja Asterix sekä Akvavitix toivat lohtua ja ratkaisua asiaan antamalla merenneidon kyyneleellä sekotettua sahtia duunareille – Jumala päätti, että Sami Sundström olisi parempi pistää maailmaan vasta 2000 vuotta Jumalan ihmiseksi inkarnoitumisen jälkeen ja varsinkin 191 vuotta Turun palon jälkeen, ettei hänen syykseen voisi pistää ainakaan sitä – Vaikka aiheuttikin harmia joka päivälle muutettuaan kaupunkiin. Mutta Turun palon aikaan samana vuonna joku mormonilevy löydettiin Joseph Smithin toimesta. Ne neidot tulevat vartin päästä kylään. Voiko tällaisia asioita lukea seiskasta tai Ylen uutissivuilta? Sitä minäkin. Siksi mieluummin olen näissä seurakuntakuvioissa kuin Pridekulkueissa.. Ja monesti ihmiset ovat kieltäneet minut näitä juttuja kuullessaan. Muistutan tässä, että vaikka juomarit ei taivaaseen pääse, niin eivät pelkuritkaan. Ikuisista luusereista hieman asiaa. Muistan kun jääkiekkoilija Patrik Laine teki ensi esiintymisiään lätkän MM-kisoissa. Kanadan kultaottelutappion jälkeen Patrik istui pettyneenä jäällä kun ”tuli vaan hopeeta” Jiisus Kraist!!!!! Jätkä oli pistänyt koko kiekkomaailman sekaisin ja sama meno jatkuu.

Suomalaiset kun heistä monet  miettivät sodan jälkeen apeina,, että voi hitsi, taas hävittiin

niin kävikö muka oikeesti niin? Kaikki itäeuroopan maat Suomea lukuunottamatta miehitettiin. Viro myöhemmin lauloi itsensä vapaaksi. Ne oli tehneet sen virheen että myöntyivät neukkujen vaatimuksiin. Vaikka  Putiniin ei musiikki ja rakkauskirjeet tehoa. Jos se äijä jollain verukkella koittaa tuoda joukkonsa Suomeen niin turpiin vedetään. Ja jos ne saisi haltuun kaupungit, niin Suomi on metsien maa jossa sissit pistää jatkuvasti vihollisen ahtaalle. Tätä maata ei voi miehittää. Ne ei saisi täällä hetkenkään rauhaa. Siitä me pidetään huolta. Presidentti Niinistö on itse sanonut että jokainen on maansa puolustaja. Vauvasta vaariin

 

 

——————————————————-

 

 

 

Pakolaisista eli 7 tonnia lisää konsultoinnista

 

Vielä 7 tuntia siihen, että kilahtaa tilille rahaa. Koska olen 10 vuotta kirjottanut  päättäjille ettekä perussuomalaisia lukuunottamatta ole sanoneet tai komentoineet  juuta eikä jaata, oletettavasti voin jatkaa, kunnes tulee ”Ei viestejä kiitos”. Tosin kerran Presidentin kansliasta soitettiin ja kehoitettiin olemaan lähettämättä runoja Jenni Haukiolle. Niinpä minäkin koetin kyhätä Tiny stoorin mutta paisui kuin pullataikina. Eli tässä olisi Tiny Stoori sellaisena minä suomalaiset leffat usein kuvaavat. Jouko Turkka versio ” ”…Sitten se Atlantilta lähestynyt aristokraattinen läjä preussilaista siansontaa sai päällensä keltaisen sateen ja taittosiipisen  Corsairhävittäjän -Transponderittomalla Mitsubishi Zerolla  lentänyt Stalinin ja Hitlerin risteytymä  ammuttiin Raidilla alas ja pistettin tossun alle  Siellä valkohaiden ympäröimästä pelastusveneestä maailman pienimmässä meressä minä armosta huuhdoin koko herhiläisen  viemäristä alas…ja ripustin sitä ennen sen siipiin osoitteeksi ”Gambia”

Eli pakolaiskysymys. Raja 1918 leffassa hemmon piti sen perusteella erotella ihmiset rajalla, miten he äänsivät sanan ”Kyllä” – Jos ääntäminen oli epäselkeä, tyyppi karkoitettiin tois pual jokke. No siellä sitte oli näyttelemässä baabuskaa äitini entisen pomon vaimo, Jelena . Hän esitti roolinsa hyvin, koska venäläinen ja puhuu Suomea murtaen. Mutta mitä tapahtuisi, jos sama otettaisiin käyttöön nyt tuolla pohjoisessa, kun kaiken maailman Jack Sparrowt kulkee nunnakaapu päällä kantaen mahan peittävässä viitassa vankilaan suljettuja kaksoisveljiä sekä rautanaamioita sinne sun tänne. Eli kun turvapaikanhakija saapuu milloin milläkin verukkeella harjoittamaan isistoimintaa ja raiskaamaan teinityttöjä, eikö heitä voisi käskeä jatkamaan lausetta :”Rakkauden laivan käytävillä hytistä kuuluu : Kulla” – Jos ne tietää sen jutun ja toistaa ton sanan, heidät voi ohjata kasvatustietieteiden tiedekuntaan. Ainoa mikä yliopiston jouluristeilyssä mätti oli se hokema ”Mitä merellä tapahtuu, se merelle jää” – Ällöttävää. Laivareissu EI ole tekosyy sille, että voisi häröillä miten tahansa. Sanokoon siipalle, että vapaana naisena tai miehenä tahtoo taivaltaa mutta ei sellaista kaksoiselämää. Minun kaksoiselämästä : Äiti luuli usein,, että teen uutta rakkauslaulua aina kotipäätteellä, vaikka kirjotinkin samaan aikaan Putinille, että haista sinä KGB äijä huilu. Sitten lättäsin Nightwishin Come cover biisin heti perään.

https://www.youtube.com/watch?v=7Q36oVL1czA

Come cover

 

 

Mutta se on somessa eri juttu. Livenä ihmiset pitäisi oppia kohtaamaan.  Kun presidentti Niinistö ja Putin tapasivat toisensa, psykologit esittivät arvioita hemmojen asemasta tarkkailemalla heidän istuma-asentojaan. Jos Putin istui ”kauppa auki” tyyliin eli haarat levällään, niin sehän on vain sitä, että se äijä tietää tapattaneensa tuhansia ihmisiä, mutta kieltää kaiken tyyliin ”Nainen syö pyyhii suunsa ja sanoo ”En minä mitään tehnyt” – Minä tajusin omantunnonasioista viikko sitten paljon. Olin heittelemässä tarkkuutta jääkiekolla frisbeegolf häkkiin kun joku ufolautasporukka huomasi sen ja eivät tienneet, että harjottelen vain sen takia, jos kauppatorilla taas joku veitsimies päättää olevansa kurkunleikkaajien saarella. En puhu siitä vihreestä vetisestä vihanneksesta, vai kasvi s who cares. Mutta kun siellä turhautunut mies huusi minulle kovaan ääneen ”Painu w******” Niin minua oikeasti hieman vatsan pohjaa kouraisi. Käytin frisbeehäkkiä väärään tarkoitukseen -Onneksi ei rikki mennyt.  Sitähän haistattelua olen kuullut vähän väliä. Mutta joku lukko tai istutus on tuossa ihmispelon taustalla. Tai sellainen, että en voi tehdä mitään spontaania ilman että joku alkaisi miettiä tai sanoa ”Onko lääkitys kunnossa tai meneekö lujaa” – Jos taas olen hiljaa, niin sekään ei ole hyvä sitten äiti kysyy huolestuneena mikä on vialla. No yleensä äidit ei soittele 46 vuotiaille pojille päivittäin PAITSI meidän suvussa. Olen oppinut viisaasti sen, että kaikkea ei tarvitse kertoa mitä tekee – Mutta jos asiaa suoraan kysyy, ei valehdella. Minä edelleen olen jonkun väärän hengen vallassa. Mutta koska esiintymispelko meni pois, niin varmasti toi ”painu w*****” traumakin lähtee aikanaan. Sitä paitsi en käytä sellaista kieltä. Minusta se on rahvaanomaista. Sitä kuulee vain Tampereen työväen teatterissa. Ja Mikaelin erityiskoulun oppilaiden suusta kadulla lukuunottamatta P******* ja W******. Olen alkanut huomata, että minulla saattaa ilmetä joskus ihmisiä kohtaan jonkinlaisia ….tunteita….jota voisi sano kiintymykseksi. Se on paha juttu. Rommikaan ei auta. Mutta merenneitojen kanssa on turvallisempaa. Nillä on aina kauppa kiinni.  Korkeintaan Pekka Haavisto voisi keksiä miten tämänkin pystyisi keskustelemaan järkevästi. Hän on kuulemma niitä sovittelevia ihmisiä. Mutta en samaan aikaan Haaviston kanssa haluisi olla torjumassa venäläisten suurhyökkäystä. Kuulemma Touko Laaksosen mukaan oli ihan normaalia että kuoleman lähestyesssä miehet alkoivat maata toistensa kanssa. Ja sitä leffaa esitetään maailmalla Suomea mainostamassa. Minä sen verran tiedän, että Armas-pappa soti loppuikänsä unissa, niin Liisa-mummo kertoi. Vaikka Armas-pappa oli kasikymppinen, hän painajaisunessa ollessaan puhui parikymppisen äänellä. Minä puhun taas sillä äänellä, mihin henkinen kehitykseni tyssäsi syksyllä 1992 asuttuani 2 viikkoa Turussa. Lakia opiskeleva neitokainen  tarjosi minulle viinaa ja sanoi, että ”nyt mä pussaan sua” olisi pitänyt sanoa ”Ei” ja läpäyttää kunnolla poskelle. Kuten tanhuissa –  Kasseihin ei voinut potkaista. Tosin nykyään se on näiden sukupuolisotkujen takia ihan normaalia Ei tiedä onko mies vai nainen. Sitten pitäisi kaiketi tehdä sellainen samanlainen testi, minkä Krokotiili-Dundee kerran eräälle naikkoselle New Yorkissa. Minä vaan olen nykyään mies, jonka ympäriltä tuolit. Kun kävelen, jalat liikkuu ja ne menee takin taskuun. Siellä on tupakat ja tikkuaski. Lompakko on housun taskussa.

https://www.youtube.com/watch?v=Li1_Ro9e2_4

Zen Cafe / Mies jonka ympäriltä tuolit viedään

 

 

Siksi että povitaskusta se on helppo varastaa. Mutta tulipa tuossa Reserviupseeriiliiton jäsenmaksulappu postissa, vaikka olen ollut 16 vuotta Karjalan männyssä. Yritin noudattaa aina kaikkea sitä kun minulle sanottiin ”Painu w*****”. Sitten sanoin venäläisille ”Turvapaikka” – Ne eivät ottaneet minua vastaan, Luulivat, että olen tullut vakoilemaan Suursuomen asialla ja pistämään Karjalan retuperälle sekä joutoniityksi jossa kasvaa vain jättiputkia sekä puu joka pystytettiin Karppisen muistolle, kun venäläiset ampui hänet. Ja  vain siksi, että Perkolan ja Lukkarin mielestä hän oli täys nuori pelokas kämmäri. Rukajärven tiessä. Että minua suututti. Mutta minäkään  en voi kirjaimellisest toteuttaa painu w****** käskyä. Laki kieltää sellaisen. Sarlacin kuopan reunalla tosin ollut. Mutta olin varautunut tilanteeseen erään tarjoilijan avustamana. Takaisin asiaan : Eu standardeissa suurempi kirkkovenettä on kaapparilaiva. Ja se ei pudonnut päähäni Tuomiokirkossa ollessani uskontestissä. En silti varastanut sitä katosta. Olisin toki saanut mediahuomiota. Mutta kun sellainen ei kiinnosta. Mutta kirkossa  siellä vasemmalla laidalla kun menee saliin, lausuttuaan ovella ”Mellon”  on se laiva siis roikkumassa katosta. Ehkä joskus tulevaisuudessa siihen laivan alle voisi ohjata istumaan kaikki ne, jotka pelkäävät Taivaan putoavan niskaan. Nimittäin konkreettinen esimerkki yllä häilyästä Damokleen miekasta toimii paremmin kuin kielikuvat.  Nyt olen ihan kotona ja aivan hiljaa. Sormet naputtavat randomisti näppistä ja sekin on sattuman sekä evoluution tulosta. Kasa alkulimaa ja synapseja tässä määränpäättömässä Miehet mustissa jalokivikaulapanta- maailmankaikkeudessa. Ja kohta äiti soittaa minulle iltasoiton. Minä taas synalla Stallionin by Thomas Bergersen.

https://www.youtube.com/watch?v=UBQUeVPdYvo

Stallion

 

 

Asumistuen napsahtaessa maksan velat ja hommaan sieltä reserviupseeriliitosta sen korttikotelon jonka sisällä kortteja EI voi etäskannata. Minä en tiedä noista jutuista, mutta onneksi serkkupoika on perehtynyt siihen alaan. Hän pyörittää jotain cyberfirmaa – Kersoina olimme huolettomia kaveruksia. Mutta hän aikuistui ajallaan. Minä taas en. Mutta konsultoin juuri venäläisiä eilen miten heidän kannattaisi menetellä matkallaan Ruotsiin. Minusta se lähettämäni runo Baranoffin pojille oli tosi hyvä. Runo loppui sanoihin ”Muut saavat rauhassa päättäjiä nuolla, mutta minun onneni on vapaana elää ja kuolla” – Mutta Tampereen Mediapinta kustantamo otti sen pois runokirjastani nimeltä Elämän juoksuhaudoissa. Koska runoja kirjottavat miehet ovat yleensä aika herkkiä niin vein sen runokirjani kasvatustieteen laitoksen kansliaan mutta valekantena oli Terminator 13 nimi ja Prinssi Rohkean sekä Aletan suudelma Hal Foster Albumista no: 5 sivu 30. Sitä minä luin ja kattelin aina. Jätin ne Kallet Jallut ihan muiden luettaviksi. Jos haluaa utareita katsoa, menköön navettaan.

Tupakka on siis minun ongelma mutta ei purnajalehdet yksinäisyydestä huolimatta. Nyt pistän ihan randomisti silmät kiinni päätteellä pari mailiosoitetta ja vain Herra tietää mihin tämä tulee. Minä en tämän perään kysele enkä vastaile.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=7Q36oVL1czA

PORTIT AUKI parille päättäjälle

Koska ihmisten mailit on hyvin googlen tiedossa ja niitä suojataan niin maan perusteellisesti tietosuojalailla. Kuitenkin joku valvoo kaikkee, mihin

viestit lähtevät ja mitä ne sisältävät, niin ihmisverkoston julkistamiseksi  ajattelin vaan puhdistaa maineeni, en siis Sofi Oksasta. Pari vuotta salasanani oli Danielin kirjan viimeiset sanat ”NouseOsaasi7061! – Mutta vaihdoin sen hetki sitten muotoon DorisBoris313. Kirjautukaa ja tehkää mitä lystäätte. Voipa todistaa, etten ainakaan

ole käynyt missään ISIS- keskusteluissa, TIedän, että yksi sana kiinnostaa mailin saaneita. Sama minkä Elisabet Swann kuiskasi Jack Sparrown korvaan: ”Curiosity”. Sitten nakkasi jossain vaiheessa Johnny Deppin jollekin meripedolle.Se ihmisten viettelystä.

Minä kyl mieluummin olisin se Will Turner, mutta enpä ole koskaan halunnut

maallisia vanhempiani kieltää saatika heidän ammattiaan. Itse tosin olen joutunut piraatiksi musiikin suhteen. Mutta en ole rahastanut sillä. Pidin siis eräänä iltana mailia auki kolmisen tuntia Jos joku tohtori Silberman olisi halunnut tarkistaa näpyttelyni. Jokaisen tuomitsee lopulta hänen omatuntonsa. Käytti sitten identiteettivarkauksia tai F-16 Falconia omien asioiden hoitamiseen kysymättä lupaa valvontakomissiolta. Jos nyt joku koettaisi kirjautuna noilla tunnuksilla sanoisin taas ”Liian hidas – Ime jakaria” Eikä se terminaattori voisi sittenkään tehdä pahaa suojatilleen, vaikka kuinka ketuttaisi. Se kun oli kuitenkin ohjelmoitu suojelemaan ihmistä. Mutta jos ihmisellä on henkivartijoita, siihen on syy. Eikä henkivartijoita voi hyppyttää miten lystää- Pikkaisen pitäisi heitäkin kunnioittaa .Jos pitää juosta luodin eteen niin yleensä siihen on syynä vastuuntunto, hyvä palkka tai aito rakkaus tai sitten kaikki ne kolme. Sekin on mahdollista. Minä en enää kuvittele olevani koneteknologian hallitseva maailmanpelastaja. Joskus tosin hypettää populaarikulttuuriin mutta sieltä aina ajallaan alas tullaan. Leffat kun joskus tuppaavat olemaan heijastuksia henkimaailman sodista. Niissä on yleensä hyvis tai pahis, mutta myös harmaata aluetta. Mutta kaikille pikku natiaisille tiedoksi, että lopussa on vain jako kahteen. Taivas tai helvetti on osoite. Vihapuhevihapuhevihapuhe. Ja vielä sinimustavalkoisena (Anna Kontulalle)

 

 

 

RAAMATUSTA JA SAIRASTELUSTA

https://www.youtube.com/watch?v=iWAxC4cwxa8

Terminator 7

Danielin kirjan viimeisestä luvussa lukee ”Mene, lepää ja nouse osaasi päivien lopussa”  Se on lempikohtani ja nosti kylmiä väreitä selkään. Sanat  oli osoitettu Danielille eräälle unienselittäjälle Raamatussa. Siellä myös puhutaan soturienkeli Mikaelista joka tuli avuksi Persian enkeliruhtinasta vastaan. Iran on jossain huitsin nevadassa ja on Israelille kuin Ahvenanmaa meille. Tosin Israel sulki Iranin ”sipsitehtaat ”muistitikulla viedyllä viruksella. Eli uusia sipulisipsimakuja saa odotella taas muutaman vuoden. En aina tiedä, mitä tässä Suomenmaassakin tapahtuu, mutta jos Aron pojat uhkailivat isääni sillä verukkeella, että olin ampunut Stalinin kuvaa, jotain on TODELLA pielessä. Kansanedustaja Anderssonille kirjoitin usein, koska olen hänen esirukoilijansa. En tiedä meneekö helmiä sioille, kun hälle kirjottaa piristyspakinoita. Yksi syy päättäjille ja mediaan kirjotteluun oli myös entinen vastuunpakoilu ja koetin tavallaan kompensoida sitä ottamalla mielikuvituksessa valtavia taakkoja. Mitkä ei olleet totta.  Kotiseurakunnassa rukoiltiin, että mieleni ja ajatukseni selkeisivät ja parempaan ollaan menossa koko ajan. Huumori ja pilke silmäkulmaan tullut takaisin.

Kerroin aiemmin, että 1995 menetin kirjallisen ilmaisukykyni katsellessa duunissa hautausmaalla maassa myllertäviä muurahaisia. Niitä on laiskojen syytä katsella. Meno on kuin Hartelan työmaalla. Kaadoin sitten metsässä tölkillisen Karjalaa murkkupesään. Tein empiirisen havainnon, että kuhina lisääntyi. Jouduin siinä välissä osastokierteeseen ydinsodan estoharhasta ja ”suuresta missiosta” elokuussa 1995. Kumma juttu oli myös, että menetin koko Ruotsinkielentaitoni ja unohdin siis koko kielen.En tiedä missä aivolohkossa nämä asiat ovat. Mutta anyway…jos olen ajan kuluksi kirjoittelulla ja lähettämilläni radio-ohjelmillatai piristyskokoelmalevyillä  kuormittanut ihmisiä ja vienyt kallista aikaansa olen pahoillani. Joskus oli NIIN paljon haaveena koettaa johonkin agenttikouluun, mutta olen niin sinisilmäinen ja kieltäytyisin kuitenkin ihmisten manipuloinnista /velehtelusta ettei onnistuisi käytännössä. Kuitenkin päättäjille kirjottelulla tässä humanistiliberaalisessa vihervasukkiajassa koetan tapella kristittyjen puolesta, kun heitä vainotaan ja vaiennetaan. Jos muslimista tekee pilaa se on kuoleman paikka mutta kristityistä saa puhua ja pilkata miten vaan. Olin tätä kaikkea ennen lukenut saarnaaja Michael Howardin kirjan nimeltä Valloita maa ja siinä oli Venäjänuhasta paljon tekstiä. Howard myöhemmin pilasi oman saarnaajan uransa kuten myös Patrik Tiainen mutta joskus heillä oli hyviä pointteja kuten se Tiaisen lohkaisu Saatanasta (Entinen Lucifer ja langennut enkeli) Eli jos Perkele sanoo sinulle ”Mieti menneisyyttäsi niin vastaus Saatanalle on ”Mieti tulevaisuuttasi” – Se oli hyvin sanottu. Usein uskovien yhteisöön liittyy paljon ihmisiä joita maailma hylkii. Olen yksi heistä. Mutta kerroin jo että uskon ennalleen asettamiseen, eli jokaisesta tehdään sellainen ihminen ja mies, joksi on tarkoitettu. Tämä ei käy yhdessä päivässä.

 

 

Kaksisuuntaista sairasti toki myös monta julkisuuden ihmistä, mm. Winston Churchill  ja Zeta-Jones.  Oli miten tahansa, olen nyt selvinnyt vaikeimmista sairaalajaksoista. Osastokierrettä 1995-2006 jatkui siis 11 vuotta. Jo osastolla kirjoitin kirjeitä päättäjille. Menin viimeisen sairastamisen aikana ensimmäistä  kertaa kolmeen kuukauteen ulos joulukuussa valvojan kanssa jouduttuani ensin hoitoon 30.11.2006. Nesteen huoltoasemalla ostin silloin röökiä, Tieteen kuvalehden ja postimerkkejä. Myyjä kysyi ”Kuinka monta postimerkkiä?”  – Vastasin: ”Helkkaristi”. Hoitajat eivät antaneet kirjeideni mennä eteenpäin mutta sain kirjeet takaisin maaliskuussa 2007 kun minä pääsin vapaaksi ja avovalvontaan. Jatkoin päättäjille kirjottelua. Ei niissä kirjeissä yleensä ollut päätä eikä häntä mutta ennen uskoontuloa arastelin puhua jopa kunnanjohtajille koska ”He oli niin suuria ja tärkeitä kihoja”. En kuitenkaan halunnut jäädä vain Ituun eli Turun mielenterveyskuntoutujiin kuuntelemaan lohdutuslauluja ”Me ollaan sankareita elämän ihan jokainen” Esiintyjät katsoivat meitä kuin vajaamielisiä. Emme ole mitään Forest Gumpeja vaikka niin usein luullaan. Facebooktilini suljettiin äsken, koska ”Rikoin yhteisön normeja” luki siellä. Lieneekö syynä keikkakuva julkisesta esiintymisestä missä on kaunis haitaristi soittelemassa Jadesoturin Routa-biisiä- Linkin pistin jo aiemmin Mutta asia selvisi. Minulle näytettiin muutama ottamani kuva ja kysyttiin ”Onko niissä pornoa?” Vastasin ”Ei” ja sivuni aukesivat. Jos olisin vastannut kyllä, niin sitten pornoksi luokitellaan Leninin patsas päässään pumpulia ja suihkuserpentiiniä-  Sitä tilin sulkemista ennen kuitenkin perustin uuden feissiprofiilin -Serkkupoika lohdutti pahimmissa masennusjatkoissani ja ehdotti, että opiskelisin vaikka sähköasentajaksi. Siinä piisaisi virtaa ja miljoona volttia taivaalta.  Sanoin hälle, että koetan kuitenkin vielä tehdä kynähommia jos ne poikisi joskus jottai.’

 

 

 

 

 

Tuntematon hyväntekijä

 

Pistin eräänä aamulla jälleen Vintiö-pipon päähän ja vein Kupittaan Cittarin postiin levyn lähetettäväksi Tukholmaan. S.Ö.P.Ö (Suksikaa Örkit Puomipirkolle Ölppäjonoon)  oli vastaanottaja. Levyssä oli Taivas ja maa, Army Of A One sekä Stonewall ja pari humppavarttia.

Sain jonotusnumeron 306. Taas. Se luku  Mukaili Michael Howardin valloita maa-kirjaa. Oli hieman provosoiva puhuja mutta yhdessä asiassa erehtyi. Hän aikanaan puhui kirjassaan Suomen armeijasta väärään sävyyn. Eli väheksyvästi.  Anyway….Sitten menin Tuomiokirkkoon istumaan haarniskoiden viereen rukoilemaan vakkaripaikalle. Pari riviä edessä istui kalju tyttö. En tiedä kuka ja millä asialla. Annoin kuitenkin hänelle levyn. Lady ihmetteli hieman ja minä ajattelin, että koettaisin olla samanlainen muukalainen kuin tuntematon prätkäjätkä 2016 Kallun grillillä. Hänen liivissään luki, että ”Anna Jumala kyky hyväksyä asiat joita en voi muuttaa tai siihen suuntaan.” Minulle aivan tuntematon entuudestaan. Hemmo antoi viidenkympin setelin ja kehotti ostamaan ruokaa. Hänen kätellessään ne eivät olleet mitkään taikinatassut. Kysyin, mitä hän tekee työkseen ja vastaus oli: Kaikenlaista. Että minä ihailin sitä miestä jollain tapaa. Rukoilin Herralta, että hän jotenkin palkitsisi tämän muukalaisen.  Kiitollisena rahasta ostin ruokaa. Hain Tyksistä äitini syöpäleikkauksesta ja lauloin hänelle herättyään nukutuksesta iltarukouksen jonka hän oli minulle lapsena opettanut. Nielin kyyneleitä ja marssin Toyotalle parkkipaikalle. Tuulilasissa oli 60 euron ”lottovoitto.” – Onneksi ei 90 miljoonan.  Parkkirahat eivät olleet riittäneet. Selittelyni ei auttaneet. Maksoin tuon rahan sitten omalta tililtä. Äiti kun oli ekana herättyään  murehtinut, onko parkkimittarissa tarpeeksi rahaa. Lainkuuliainen kansalainen jopa kuoleman porteilla. Ajoin sitten Corollalla äitini maalle kotiin ja luukutin ekoja radiokelpoisia biisejä, joita olin kaverin kanssa väsännyt silloin 2016 keväällä. Erään biisin nimi oli ”Alussa oli Sana” ja olin siihen pistänyt tokaisun ””Keitä te ootte? Suomen poikia” – Tää vaikute oli tullut Banderasleffasta Once Upon A Time In Mexico. Mutta takaisin Tuomion Temppeliin eli Turun tuomiokirkkoon.  Jatkoin alttarin viereen sekä pistin kynttilän palamaan Jumalan mielen mukaiselle huumorille. Lauloin alttarilla virren 577 tapani mukaan ja rukoilin vielä 13. soturin kristiliseen muotoon muuttamani viikinkirukouksen tällä kertaa ääneen.   Tämän jälkeen kävelin Sillankorvaan jossa ihmiset olivat lähinnä Koskenkorvan vuoksi.  Annoin henkilökunnalle uuden levyni, siis kannessa musta tähti ja logo. Tietysti levyllä oli hieman enemmänkin tavaraa, mitä kansissa luki.  Kävelin takaisin keskustaan ja kävin Kanttiinin ovella ja ”Wendy ”oli pistämässä terassituoleja paikalleen.  Oikeastaan hänen oikea nimensä on juontuu jostain Kilpitaistelijattaresta tai viperista. En puhu nyt Galactican Starbuckin suulla. Sanoin kohteliaasti   ”Huomenta ”ja totesin retorisesti, että kahvila siis aukeaa klo 12. Wendy vastasi myöntäen. Mietin mitä ihmettä olisi vielä voinut sanoa. Olin vuosikaudet käynyt Kanttiinissa, mutta Wendy ei tiennyt minusta asiakkaana mitään. Korkeintaan sen, että minulla oli joku Peter Pan-kompleksi   Aina vain häpeilin koska ei ollut varaa ostaa yleensä muuta kuin kahvia. Niinpä sitten toivotin hänelle hyvää nimipäivää. Wendy kiitti ja jatkoi työtään. Minä käännyin ympäri ja jatkoin matkaani.  Missiokahvilassa oli hiljainen päivä. Wokki siellä oli käynyt juttelemassa kanssani ja hän sanoi, että pari tyttöä kadulla tarjosi hälle Mormoni kirjaa, eikä Wokki tiennyt miten suhtautua asiaan. Hän oli ottanut sen vastaan. Wokki mietti kauan, mitä tehdä sille läpyskälle? Minä otin sen vastaan. Haluan tietää ton mormonijutun että voin keskustella kriittisesti aiheesta. Kotimatkalla bussissa lukiessa sitä mormonikirjaa kaksi iloista neitoa istui seuraani. He olivat nähneet minut nokipannukahveella perjantaina Kirjaston edessä. Olin silloin ottanut koivuklapin nahkatakin povitaskuun viedäkseni tukkeeksi, jotta Missiokahvilan väliovi pysyisi auki. Samalla testasin Hansakorttelin läpivalaisulaitteita mutta vaksit ovat jo tottuneet tähän puupäähän. Tietävät että olen melko ”harmiton” tapaus -Sain sitten takaisin TPS-kiekkoni jonka olin väliaikaisesti laittanut sinne oven väliin vain koska virsikirja oven alla ei ole kovin edustava.

Mutta Tilanne bussissa oli hieman hankala. Minulla oli mormonikirja avattuna sylissäni ja luulin tyttöjä luterilaisiksi. Koetin hieman piilottaa lukemaani. Tytöt puhuivat sujuvaa suomea ja kertoivat olevansa Amerikasta. Ja millä asialla, tiedustelin? He ovat mormonisaarnaajia ja toinen neidoista otti kirjan esille. Sitten tilanne selvisi. Nämä kaksi neitiä olivat ne jotka olivat Wokille sen kirjan antaneet. Toinen neidoista sanoi lempileffakseen Unbroken. Minä taas juttelin Terminaattoreista Corsair-hävittäjistä ja Mitsubishi zeroista. Kerroin myös Brewster tietouttani. Niillä pyllyvalttereilla jenkit eivät saaneet ainuttakaan japsia taivaalta tiputettua ja niitä myytiin romukoneina Suomeen. Täällä em. koneilla kuitenki tehtiin ihmeitä lähinnä siksi, että suomalaiset lentäjät opetettiin käyttämään tiettyä lentostrategiaa.  No, ei siinä kuitenkaan Danger Zonea alettu viheltämään.  Bussista jäimme samalla pysäkillä. Näytin anti-elisan hintasaarnaajien sisaruksille taloni ja annoin yhteystietoni. Alan nyt lukea sen mormonikirjan, jotta siitä voi keskustella. Tytöt tulevat ehkä kylään joku päivä. Hieno sattuma, ajattelin tai johdatus.Ehkä Luoja oli nähnyt minut turhautuneena sauvakävelyllä Lausteen pururadalla. Olin repäissyt vihasta hehkuen napit korvista kun nettiradiosta tuli Raptorin Oi Beibi.

Nimittäin maailman lyriikat eivät enää olleet niin siistejä kuin ennen luuli – Tosin kristillinen musiikki oli taas usein kidutusta korville. Juuri sen takia olin aikanaan aloittanut tekemään itse kristillstä poppia ja radio-ohjelmia joissa olis sellaista musaa mistä minä pidän. Aamulla oli vielä tekohammas irronnut suusta kivuttomasti ja pistin sen talteen hammaskeijua varten. Mietin samalla sitä hampaatonta italialaismiestä joka netissä nauratti yleisöä haastattelussa, Tupakka on paha asia, mutta parempi olla Jumalan hulttio kuin raitis savuton vegaani, joka tapatti 6 miljoonaa juutalaista. Amerikan lippuni otin kylppäristä ja pistin sille kuuluvalle paikalle makkariin poronsarviin. Jenkki kun olen jollain tapaa aina ollut henkeen ja vereen. Ainakin lännen miehiä.

 

 

 

 

 

ELINA ELÄIMEN SEIKKAILUT

 

Historian uudelleenkirjottamisesta Asiaa

Kristian Mattila  piirsi aikanaan sarjista nimeltä Elina Eläin  – Nykyisin Mattilan huumorista nousisi kova poru.

 

 

Tuo em. sarjis  siis nauratti karttakuvallaan 90- luvulla niin että meinas vatsalihakset tulla kipeäksi. Nykyisin ne lihakset ovat vain piilossa kätkössä kumpujen maan josta isät katsovat poikiaan. Tää Sillanpää joka edellisessä lainauksessa marssilaulun sanoitti teki oman duuninsa sotilaiden mielialojen kohottamiseksi. Tosin en tiedä hänen nobel -¨jutuistaan mitään.” Kuitenkin Sillanpäästä sillan päähän linkki palopuheen lopussa (Zen Cafe/ Eipä tiennyt tyttö) läpi päivittäin joutuu kulkemaan nyt kulkemaan ex-morsiameni, joka ihastui soittooni raamattukoulu Credossa 2013. Tälle diakonille  tuli ohi menevä ihastumisen olo ja näky että olisin hänen tuleva puolisonsa ja kertoi minulle näkynsä ”Jeesuksen nimessä” eräänä päivänä Bar Oscarissa perjantaina 13.12.2013 klo 13 pöydässä no: 13. Minä uskoin sen ja ajattelin, että rakkaus tulisi perässä. Muistan, että sillä hetkellä taustalla soi Dire Straitsin Brothers in arms ja Bon Jovin Bed of Roses. Joten on turha naisten kuvitella, että miehet eivät välitä hevonkakkaakaan tärkeistä elämäntilanteista tai merkkipäivistä Olin saanut pahasti ihmissuhteissa takkiini ja siis epätoivosena uskoin mitä vaan. Nyt kun tyttäreni joskus kysyy minulta miksi isä ja äiti ei ole yhdessä, minä mietin mitä vastata. Mutta jos tytär kysyy kuinka sai alkunsa, minä aion esittää tämän sarjakuvatarinan eli se on virallinen versio – Siksi, etten tiedä exäni liikkeistä höykäsen pöykäystä. Hän ei  halua vastata tai pitää yhteyttä. Olen niin ”henkisesti alikehittynyt ja tuen parhaiten hänen äitiyttään pysymällä poissa” Onko tämä tuttu tilanne monelle suomalaiselle miehelle. Pitäiskö ne vaimot myydä mustalaisille ja kuljettaa jonnekin Syyriaan että oppisivat hieman kunnioittamaan enemmän suomalaisia lökäpöksyissä vaeltelevia miehiään. Minä en tiukoista vaatteista itselläni pitänyt. Lähinnä siksi, että potku irtoaa helpommin väljissä housuissa. Mutta niille ei sitten tullut käyttöä. Nivunenkin poksahti  salilla kuntopyörässä joten minä joudun sitten turvautumaan vain haulikkoon, kun olen lievästi liikuntarajotteinen.Eli joidenkin kanssa ei vaan se ihmiskemia toimi. Me haemme kaltaistamme seuraa. Sielunkumppaneita, jotka ymmärtäisivät meitä ja hyväksyisivät meidät sellaisina kun olemme. Jumala kyllä ennalleen asettaa meidät miksi alunperin tarkoitettu mutta se vaatii vain uskoa. Lauri Törni oli aikanaan melkoinen vintiö ja neukkujen kauhu. Silti Törni mieluummin jäi luokalle lapsena kuin olisi laulanut. Minä en pidä tappamisesta ja olen saanut Jumalalta musiikin lahjan. Se on siitä kiva lahja että ihminen ei kuole, mutta jotain muureja ja patoja murtuu

mielessä ja sydämessä. Ei millään rynnäkkökiväärillä tai maallisella aseella saa aikaan sellaista kuin musiikilla. Meillä siis on hengen aseet. Minulla on aina napit korvissa ja musat soimassa. Joskus kuitenkin Lausteen metsissä kuuntelen vain lintujen laulua sekä kyyhkyjen kujerrusta – Tosin meni pois luulot niidenkin ns. viattomuudesta kun tarkkaan sitä touhua bongasi- Mutta itse suhde lisääntymisasioihin ollut väärä. Se on lahja eikä häpeän aihe. Siellä kaillioilla  otan joskus  puunrungon sekä käytän sitä seipäänä ja harjoittelen keppitaistelua puita vastaan. Aikanaan olin katkera Jumalalle, koska ei ollut itsepuolustukseen mitään motorisia lahjoja. Tanhut kuitenkin meni nopiasti jakeluun lapsena ja olen miettinyt voisiko sittenkin rytmitajua käyttää hyväksi itsepuolustuksessa. Vappuna olin Apteekki nimisessä baarissa sihijuomalla ja tää paikka on Varesleffoista tuttu. Minulla oli kitarareppu selässä. Tungosta oli paljon. Koetin liikkua mahdollisimman rauhallisesti etten töni ihmisten tuoppeja kumoon. Useasti baarien tungoksessa olin parin oluen jälkeen liikkunut hyvin sulavasti väkijoukossa – Ainakin mielikuvituksessa. Mietin olevani vähintään The finnish ninja- Ei Amerikan ninja. Hulluuden ja nerouden raja on häilyvä. Mutta kuka sitten määrittää, mikä on tervettä ja sairasta. Ainoastaan mielikuvitus on rajana sille mitä voimme luoda. Eräässä Jackie Chan leffassa (Juuri se mies, jonka lehtotytär ei lesbokaverinsa kanssa saanut ymmärrystä mutta ei myöskään eheytysneuvojakaan) Maailman ympäri 80 päivässä joku sanoi taiteilijanaiselle että ei hiirellä voi olla käsiä. Mutta sitten nainen piirsi sellaisen. Siitä tuli Mikki Hiiren esikuva. Taiteilijat ovat hyvin vainottuja diktatuurisissa valtioissa, koska he luovat ihmisille toivoa ja taistelumielialaa. Taiteilijat tiivistävät pariin kuvaan tai sanaan paljon asiaa. He ovat aikansa kuvaajia. Murtauduttuani huvikseni CIA-arkistoihin salasanalla ”Jippiajee911”  tiedän jopa syyn Mona Lisan hymyyn. Olin eräässä videossani käyttänyt suomalaisen ankkapiirtäjän Kari Korhosen kuvaa taistelevista metsoista jossa mittaa ottivat toisistaan Aku ja Hannu. Iineksen katsellessa väsyneellä ilmeellä touhua sivusta. Siinä oli tiukkaa tuijotusta. Elina eläimen seikkailussakin  on sarjisväkivaltaa. Myös monessa yliampuvassa huumorisarjiksessa esim Älli ja Tälli  tätä ilmiötä esiintyy- Sekä Asterixissa. Nykyaikana vihervasukkihumanistiliberaalit haluiisi kieltää moiset sarjikset ja puolustaumiseen käytettävät aseet. Myös kunnon ihmisiltä, reserviläisiltä ja ampumaharrastajilta. . Mutta jippo sarjisväkivallassa sekä Tööttöjen Kelju Kojootissa  onkin siinä, että ihminen tajuaa todellisuuden ja mielikuvituksen huvituksen eron. Minä tosin lakkasin katsomasta Simpsonien Itchy ja Scratchy sarjista (Tikku ja Takku) siinä vaiheessa kun kissa naulattiin jaloistaan ja hännästään lattiaan – Minusta tuntui pahalta ylipäällikköni Jeesuksen puolesta. Ja se ristin vapaaehtoisena valinnut Jeesus on Jumala ihmisenä. Hän juuri Getsemanessa sai pelkällä ”Minä se olen” lauseella vangitsijat lakoamaan maahan. Näytti ennen vangitsemistaan, kuka on pomo.  Me kaikki olemme syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla. Yksikin väärin lausuttu sana tai valkoinen valhe pidemmällä aikavälillä saa aikaan toiselle ikävän vaihtoehtotulevaisuuden. Sana synti määritellään  alkukielessä ”ampua ohi maalin” tai ”missata kohde”.

Uskon siis, että tarkka-ampuja SImo Häyhä oli ainakin synnitön mies tuosta näkökulmasta. Simo oli lyhyenläntä ja vaatimaton. Kuitenkin hän nyt on maailmallla tunnettu. Ruotsalainen hevibändi Sabaton oli tehnyt Simo Häyhästä laululn ”White death” ja näin ruotsalaisetkin ovat kunnioittaneen Suomen uhria vapautensa eteen. Ja uskon edelleen, että tämänkin  Elina Eläin videon sarjistarinan kartta ei tule olemaan loukkauksena ruotsalaisille. He ovat saaneet tehdä iloisia sävelmiä rauhassa 200 vuoden ajan ja heidän itsetuntonsa on niin kunnossa, että eivät mieti mitä muualla

heistä ajatellaan. Toisin kuin Suomessa.  Kuitenkin nyt islam ja muslimit saa ruotsalaisissa lähiöissä paljon pahaa aikaan. Venäjän aiheuttama uhakin on lisääntynyt. Perunalastu Sipsitfirma  Ahvenanmaallakin on venäläisille asetehdas  ja uhka  Mutta jos   vaara uhkaa, ei  ole enää vain ruotsalaisia, suomalaisia, norjalaisia tanskalaisia ja islantilaisia. On vaan pohjoisen pojat (ja tytöt) jotka yhdessä todistavat olevansa lännen miehiä ja naisia, Ehkä se menisi noi jossain Sabatonin Carolus Rexissä, mutta ei tosielämässä.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WnAvNdVyJB0

Carolus Rex

 

Mutta jos  tuo suositun Putinin jengi tuppaa juonittelemaan jotain sellaista mistä he itse muita syyttävät. niin saavat mitä tilaavat. SIltikään ei voi tavallista venäläistä vihata. Rokan Antti aikoinaan sanoi tappavansa vain vihollisia.  – Minä taas mietin, miten voisi välttää koko miehitysuhan niin ei  tarvitsisi tappaa. Tein  siis sitä, mitä parhaiten osaan, Eli kirjottaa ja musisoida. Tajusin vain myöhemmin, että Putiniin ei rakkauslaulut tehoa. Kiitos Herralle. Ainakin Vladimir on hetero – Muuta hyvää ei ole hänestä sanottavaa.  Mutta  olen niin paljon halkoja elämäni aikana hakannut että se käy itsepuolustuskoulutuksesta. Ilman kertauksia.  Ero on vain siinä että sodan aikana tulen osaksi esivaltaa, joka ei kanna miekkaa turhaan. Omat puukot lahjoitin Turun poliisille. Sissipuukon kuitenkin säilytin. Koska en saanut reserviläiskirjettä olin hieman maassa. Mutta tiedän nyt, että vaikka  olisi kuinka murtuneeksi mieleksi luokiteltu virallisissa lääkäripapereissa, Jumala on juuri niiden tukena joilla on murtunut mieli ja särjetty sydän. Minä olen maalaispoikana nyt oppinut elämään kaupungin lakien mukaan ja olen myös vältellyt provosoivia liikkeitä. Harjotteluni ja larppaukseni Lausteen metsissä joskus saa frisbeegolffarit ihmettelemään.

Mutta saan silti olla suhteellisen rauhassa. Yleensä ottaen mietin yhteiskunnasta, puolueista, maista ja organisaatioista, että mitä väliä on enää aatteilla jos niidenkin sisällä ihmiset repivät ja haukkuvat sekä kahehtivat toisiaan.

Pitäisi olla samalla puolella. On muistettava, että myös Venäjällä on Herran kansaa. Eikä välttämättä kaikki ruotsalaiset tule Suomeen vain katsomaan Mamma Miaa tai levittämään Abban musiikkia.

 

 

 

 

 

Kotiseurakuntaräppi by Sami 160914 (Lauletaan sävelellä Sataa sataa ropisee. Tili Tili Tomcat F-14  Sami Sundström FI65 536550 5000 1186 (Viestiksi ”Ei enää runoja tai sävellyksiä)

 

Oi sinä pensasneukku, kerää kalusi – Stalinikin kovasti Suomea halusi.  Miten kävikään Tali-Ihantalassa, oli tyhjänä koko Josifin kassa. Kun puhui tykki, kohta aron poika kalustoa pois lykki ja säilyi itsenäisyys maan, sitä koitti pois Kekkonen vaan – Mutta ei riittänyt Urhon naiset ja viina, pois oli sekin piina. Manu irti YYAn: sanoi ja kovasti taistolaiset linnankutsua anoi, Toi kuitenkin veteraanit juhliin

Ahtisaari – Ja siinä välissä isästäkin tuli vaari. Nyt poika ja tyttö arvostaa Suomea ja joskus vähän vilkuttaa luomea. Ei tullut johtoon Haaviston Pekka ja näin kääntyi taas Venäjän rekka.  Sauli ja Jenni Pressaparina loisti toki maamiinat kaikki Tarja poisti. Suomea yhteen Putinin kanssa sorvas. Mutta kallista sää tänne korvas. Koitti kaljalla ja sairauksilla saatana mua tappaa, mutta sekin turhaan perässäni lappaa. Mulla onkin oma kotiseurakunta ja iloisena lapioin lunta. Ei ole tää kaikki unta. Vaikka Eu :n tarkotuksena Suomi imeä kuiviin , tarttuu jätkä rosvohuiviin. Robin Hoodit Suomen metsissä kuin Benny Hillin sketsissä. Suomenmaa Jeesukselle kuuluu aina, on maksettu

takaisin koko laina. Kuningas sotaratsulla kerran takaisin tulee ja radioissa kohta vaihtaa ”tunee” Koska Israeli ja Palestiinakin rauhan saa on riemua täynnä koko maa.Saatana tuhanneksi vuodeksi sidotaan ja paratiisi valmiiksi hiotaan. Kerran vielä Perkele tulijärvessä ui, ja me taivaasta tois puol kuilun huudetaan sille ”tui tui” – On Jeesuksen

ansiota kaikki tää ja runon kauniin tein taas mää. En silti ole ikuisesti lammas vaikka irtoisi joskus joka hammas, on soturin mieli ja asenne

ilo, ja sitten tippuu joka liikakilo.  Raamattu on meitin ase ja miekka, pois pyyhitään hautojen päältä hiekka. Arkut räjähtää auki, sen huomaa myös järvissä joka hauki. vaikka Hietanenkin ahvena olevansa luuli siihen auttaa Pyhän Hengen lääkekuuri. Ei ole esteenä kansallisuus tai maa, jokainen itselleen mahiksen saa. Muista siis, että Kristus vapautti sinut ja tämän biisin tekijäksi valkkasi minut.

Ei ole aina räpissä sanomaa hyvää vaan koittaa moni

tasajyvää – Kuitenkin hengen aseet meillä on ja pimeyden valloille tilanne toivoton. Tule missiokahvilaan  rukoiltavaksi – Johan leikkaa menneisyytesi pois armon saksi. Mä puolesta Venäjänkin rukoilen aina, kohtaa päättyy senkin kansan vaiva- Vaikka sodat monet edessä vieläkin on, niin turhaa olla onneton. Älä siis väisty lymyile tai pelkää -Jeesus taputtaa sinun selkää ja sanoo eteenpäin lapseni kulje ja menneisyys perässäsi sulje – Vanhaa ei oo ja minä luon uutta, vaikka kävisi kello iltakuutta. Miksi niin kauniilta näyttää  moni noita, mutta ne kaikki Hengen miekalla voita. Nyt on auki ovet ja säppi, syntyi tästä

Samille taas uusi räppi. Kiitos Jeesus sulle vaan – Voin rauhassa mennä nukkumaan. ”UGH” sanoi intiaani tähän, rauhoita mieltäsi luovaa vähän. Ei tartte kirjoittaa mun koko kirjaa, eikä mainita siellä joka Irjaa. Ne ylväät tytöt mielessä joskus on ja jälleennäkemisen

riemu taivaassa loputon. Voi ihminen kohta lentää Marssiin ja uskoin ennen Star Warsiin. Ei edes jedi tällaista valomiekkaa luo koska Raamatun sana minut perille tuo. Vaikka olin mä joskus skitso-urpo

eikä Saabissani ollut  turbo, Joskus Hornetit tunnistuslennoille menee duuniin, mä vaan tulisia kanansiipiä pistän uuniin. Tiedän nyt,että minullekin maailmassa löytyy paikka eikä siellä todellakaan soi melankolinen balalaikka.Juri Gagarin vaikka kiersi kaksi kertaa maan, silti Neuvostoliittoon palasi vaan – Ei löydy tyhmyydelle tälle vertaa, joten hissaa ja raamattua joskus kertaa. Joskus muita lainaan, mutta ei se vie mua oikeussalien vaivaan. Mitä minulla on hyvää, sitä auliisti jaan ja leivän katon pään päälle taivaasta saan. Nyt tarttee pistää maahan hengen UZI koska syömään mut kohta vie isä ja mutsi.

Kiitos Jeesus vanhemmista rakastavista, kohta täynnä on Tiitisen lista, mitä harmia vielä aiheutankin Saatanalle  sitä jatkaa lapseni vaikka vielä kainalossaan olisi uninalle. Kiitos Jeesus armosta rististä, tulee vielä vapaa joka huumenististä. Vaikka ei moni tästä runosta tykkää turhaan hiekkaa ne rattaisiin lykkää. Soi napeissa aallot Äänisen ja Auran, kuitenkin voimana  siihen on sana Raamatun peruskauran. Joku sanoo mua Suomenhevoseksi koska ne ei

enää mitään muuta keksi. Rakastan musaa ja kauniita naisia

niitä on Turussa monenlaisia – Sundströmin poikaa kukaan

kesyttää ei voi koska Jeesus mulle armon toi. Joskus Sami

koko Turulle soittaa, kotiseurakunnat taistelun tän  voittaa. Hyvää yötä Jenni ja Sauli. Tätä runoa ei kirjottanut  hunni eikä mauri. Tästä maanantaina uuden räpin musaterapiassa teen ja sitten kiltisti lääkepiikille meen. Vaikka menee morsiameni vaimoksi jonkun muun, ensi viikolla isäksi tuun. Tästä runosta palkaksi riittää tonni. Sen tosin maksaa mulle kela kerran kuussa, joten asua Suomessa on onni.Jenkit ja ryssät vähän toisiaan lättää, voit sinäkin valttikortin pöytään mättää. Vaikka olenkin hieman naivi, on luottonaisen osote ”rasanen paivi.” Osastojen pätsissä kehittyy huumori – Siitä kuulee koko Turun kauppatori. Vaikka olisi mieleltä murtunutta monta, kohta pilkkaajien päälle lentää sonta. Tosin haja-asutusalueen vanhus ei siihen syynä ole koska sianjätöstä täyteen pellon lättää maakone. Herramme Jeesus sijasta hienon elämän ristin valkkas – Miekkaan itsensä naulitutti -Se oli Saatanan viimeinen virheputti. Golfkentällä elämän jos mailaa väärin käyttää, saa vankilassa loma-anomuksia turhaan täyttää.

Katsoin hyväksi kirjottaa näin, vaikka olenkin selvin päin. Täyttäkää eduskunnassa rauhassa kahvikuppi. Ilman päällkikön  käskyä ei rapise miekan tuppi. (Ainakaan virallisesti) Olen Säkylän Spolli ja Lausteen kolli – Osaan kynää käyttää ja katukerjäläisen tarpeet täyttää. Tosin rahaa en koskaan tarjoa vaan ruokaa, sitä lisää Grillille tuokaa. Vaikka 7000 olutta ja 8 kilometriä tupakkaa takana, on joka lauantai puhdas lakana. En sitä tosin päälleni laita, koska parempi on ISIS kummitustorjuntapaita.  Toiset saa päättäjiä rauhassa nuolla, mutta minun onneni on vapaana elää ja kuolla.

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *